keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Pikku-ritarin pelastus



Kuraa,mutaa,märkää,vesilammikoita,räntäkasoja. Äidin mielestä aivan vastenmielisiä, mutta ritareiden mielestä ne parhaat leikkipaikat... On vain pieni juttu, pienempi ritareista vihaa kurahousuja ja isompi saa itsensä kasteltua olkapäitä myöten.

Mutta onneksi pari vuotta sitten löysin pelastuksen tähän. Pienempi ritari oli menossa tarhaan, ikää oli 10kk ja konttaus vauhdikasta. Oli maaliskuu ja loskakuraa joka paikka täynnä. Kaverilta saatiin lahjoituksena puku jolle nauroin eka ihan hillittömästi, mutta nyt on pojilla ollut jo muutamat ja taas tilasin pienemmälle uuden. Kyse on Elloksella myynnissä olevasti sadehaalarista. Merkki on muistaaksen Land&Lake.


Isommalla on viime vuoden malliston takki ja housut, ne menee vieläkin ja pienemmälle tosiaankin tilasin tuon mustan haalarin. Näitä on muutamalla lapsella tarhassa ja tarhatädit kiittävät. On helppoja, varsinkin rymyritarilla joka vihaa kurahousuja!

Tiedän että muillakin merkeillä on tämmöisiä, mutta tämä oli meidän budjetille sopiva! Ostanut nämä aina kun oon saanut -50% tarjouksen tai vastaavan.. Ja on loistava hinta-laatu suhde, pienemmän edellinen haalari oli kahdella lapsella ennen meitä ja meidän käytön jälkeen lähti vielä huuto-paketissa seuraavalle. Isomman ritarin puku kesti viime vuonna syksystä kevääseen ja menee vielä tämän syksyn, sitten se menee odotteleen varastoon pienempää.

Nyt tarvis mennä tappeleen kurahousut pienemmälle, koska haalari ei ole vielä saapunut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti