maanantai 31. lokakuuta 2011

ARVONTAAAA!!!

Se olisi huomenna Marraskuu... Ei kyllä tunnu siltä... Tällä korkeudella lämpötila on päivisin 5-10astetta ja tänäänkin paistoi aurinko... Ja lehdistä ja telkkarista puskee joulumainoksia, joululahjaideoita, jouluruokavihjeitä, joulusisustusta, laskettelutarjousta jnejnejne...

Noh ensimmäisen kerran olen ajoissa, on pojille toppapuvut ja vermeet valmiiina ennen pakkasia...Löytyi niin ihana Name It-haalari pienemmälle ja isommalle tuli Lassien ihana haalari... Pienempi rakastui haalarissaan oleviin käsien lumilukkoihin ja äiti tykästyi koska malli oli kauan haettu baby-malli ja väri musta. Isompi oli innoissaan kun haalarissa oli raketteja... Haalarit olivat molemmat vanhempaa mallistoa ja alennuksessa, ihan mieletön fiilis kun löytää mieleisensä haalarit eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi.. 
Nyt vaan odotellaan sitä talvea ja lunta... 

Tiedättekö muuten mikä muu on ihanaa? Pienen Pipatehtaan pipat! Aivan loistavaa kun joku osaa tehdä niin nättejä ja hauskoja pipoja itse!

Minja oli ihana ja suunnitteli pikku-ritarille oman pipon jonka joku voi nyt voittaa itselleen! 

Pipa on tosi lämmin, kaksinkertaisesta langasta tehty ja koko on n.2vuotiaalle!
Ja kuinkas voit voittaa Pipan itsellesi? Arvan voi lunastaa jättämällä kommentin! Arvonta suoritetaan 6.11.2011 klo 15!

Seuraava blogiteksti muuten keksittyy 5vee synttäreiden suunnitteluun....

20 kommenttia:

  1. pienille onkin helppo löytää mutta isommille minusta vaikeampi, ovat jo niin nirsoja nuo teinit vaatteidensa suhteen

    VastaaPoista
  2. meillä kanssa molemmilla pojilla on talvivetimet
    ostettu,joten tervetuloa vaan talvi.nuorin onnek-
    si tyytyy äidin valitsemaan pukuun,mutta koulu-
    lainen jo valitsee itse minkä haluaa.

    VastaaPoista
  3. Meidän tyttö syntyi keskellä kesää 2010 - silloin huolena oli kovat helteet ja kuinka tytön saa pidettyä hyvävointisena +30 asteen asunnossa (saati sitten itsensä..). Nyt pikku-ritarimme laskettu aika on 19.12. ja koska olemme muuttaneet omakotitaloon ja muutenkin kylmä alkaa jo olla, huolena on vauvan pitäminen lämpimänä. Erilaisia toppa-/villapukuja on hankittu ja peittoja kasattu valmiiksi.

    VastaaPoista
  4. Mullakin on haalari valmiina pakkaskeleihin. :) kivaa.:) ja on oikein värikäs villervallan puku, tykkään siitä, ja kun on vielä hiukan halvempi kuin reimat ja muut. ihana tuo ritari pipa. <3 se oliski meille hyvä, vaikka vielä vähän iso, mut hyvin se säästössä pysyy. :)

    VastaaPoista
  5. Meillä on jo monen monta talvivaatetta hankittu, nyt vain odotellaan kylmiä kelejä et pääsis ihanuuksia käyttämään. Tuo pipo on kyl ihana :)

    VastaaPoista
  6. Meidänkin pikku-ukolle olen löytänyt kaksi toppapukua äippäpakkauksen puvun lisäksi. Kiva, kun saa vaihdella välillä. Ja tuo meidän pieni mies on vasta 4 kk, joten käytettynä nuo puvut löysin ja ovat ihan uutta vastaavassa kunnossa. Eipä nuo vauvojen puvut miksikään ehdi mennä, kun käyttöikä on niin lyhyt. Ja tuo ihana ritari-pipo varmaan iso vielä on, mutta tuleehan noita seuraaviakin talveja :)

    VastaaPoista
  7. Täällä myös kaikki talvikuteet ja kengät valmiina kahdelle pikku-ritarille! Tervetuloa talvi :)

    VastaaPoista
  8. Tosi hieno hattu. Toivottavasti onni suosii Terkuin Jonna AB

    VastaaPoista
  9. Tätähän on pakko kommentoida ja toivoa, että onni potkaisee... Aivan ihania pipoja onkin :)

    MinnaML

    VastaaPoista
  10. Tanja Kummelus osallistuu arvontaan :)

    VastaaPoista
  11. Soma pipo =). Täytyykin käydä tutustumassa tarkemmin valikoimaan =)

    SusannaI

    VastaaPoista
  12. Ihana pipo, joten pakko osallistua. Sopisi varmaan yhteen toppahaalariin, jonka ihan turhaan ostin, kun oli niin söpö ja halpa kirpparilta. :)

    VastaaPoista
  13. Osallistun arvontaan. Söpö pipo :)

    VastaaPoista
  14. meillä on yks kyseisen malliston pipo ja ollaan oltu supertyytyväisiä :) Niinpä innolla osallistun arvontaan, josko saatais pojallekki sopiva ;)

    VastaaPoista
  15. Ois ihana pipo meidän omalle pikkuritarille :)

    VastaaPoista
  16. Meillä on läjä haalareita ja pukuja, yhteensä kahdella lapsella varmaan yli 20... Ja mistään ei raaskis luopua vaikkei taatusti kaikkea ehdi käyttämään. Suosikkeina molo kidsin holden haalari ja harlan takki, sitten on kummallekkin villervallan tähtitakit sekä kappahlin örkkisarjan proXtec takki+housut. Sitten isommalle on useampi reimaTEc takki + housut puku ja pienemmälle 3 reimaTEC haalaria. :)(+ sitten muita ihanuuksia...) Nyt kun vaan tosiaan tulis se talvi!

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana pipo :) kyllä meijän pojalle tommonen pipo kelpaisi <3

    VastaaPoista
  18. Hieno pipo ja innolla odotellaan ensi viikolla saapuvaa pipoa ;). Talvea jo odotellaan kovasti. terv Carita Laihia

    VastaaPoista